Gården vår Gården vår
Låven før renovering Gården vår
Fjordingen vår i soloppgang
Gården før vi startet oppussingen

Velkommen

Sky Interior er en familiedrevet nettbutikk. Vi kjøpte et småbruk vinteren 2014, og har siden den gang totalrennovert huset, låven og holder på med uteområdene. Vi har startet nettbutikk som sender over hele landet, gårdsbutikk og besøksgården Abrahamsen Friluftsgård på Askøy, utenfor Bergen. Gårdsbutikken selger interiør fra nettbutikkenvår, og lokal mat og håndverk fra her på Vestlandet.

På gården har vi mange ulike dyr, aktiviteter og tilbud. Du kan lese mer om gården vår her: www.abrahamsen-friluftsgard.no

Vi tilbyr våre kunder lekre og innbydende interiørvarer og møbler til hjemmet. Vi har også en Interiørkonsulent tjeneste til våre kunder, som tar på seg både små og store prosjekter. Interiørkonsulenten kan komme på hjemmebesøk i Bergen og omegn, eller ta hele prosessen over nettet. 

Sky Interior er alltid på jakt etter lekre og spennende produkter fra eksisterende, og framtidige leverandører. Så det er bare til å sende oss en mail hvis det er noe du er på jakt etter, eller har et godt tips, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe til. 

Som nettbutikk mottar vi mye emballasje, og som et ledd i vårt forsøk på å være miljøbevisste vil vi så langt det er mulig, bruke embalasjen på nytt når vi sender varene til våre kunder. Derfor vil ikke alltid emballasjen se like flott ut, men selve produktet innvendig vil selvfølgelig alltid være like fin. Vi synes at det er viktig å ta vare på miljøet.

Vi har også glede av å tilby våre kunder en veldig populær og miljøvennlig interiør maling i lekre farger. Malingen fester seg til nesten alle overflater som plast, lakket tre, fliser, metall, keramikk osv uten forarbeid. Les mer om disse fantastiske produktene i nettbutikken vår.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handleopplevelse.

 

 

 

Følg oss gjerne på Instagram: myskyinterior

Låven med gårdsbutikk Låven med gårdsbutikk i øverste etasje